<![CDATA[MAARIAN MAHTI YLEISURHEILU - Blogi]]>Fri, 02 Apr 2021 04:17:43 +0300Weebly<![CDATA[2021!]]>Wed, 31 Mar 2021 11:35:40 GMThttp://maarianmahtiyu.fi/blogi/2021Vuosi 2021 on jo niin pitkällä, että isojen ryhmä siirtyy treenaamaan ulkosalle ja suoraan kohti MaastoCupia. Junnut jatkavat vielä ma/ke - treenejä talviaikataulun mukaisesti. 

Kisoja on jouduttu perumaan ja junioriryhmä on ollut altistumisten vuoksi myös tauolla tämän piitkän talven aikana. Nyt odotellaan jännityksellä mahdollisia ulkonaliikkumiskiellon rajoituksia. Toivotaan että treenit voivat jatkua normaalisti! 

Saimme talvella jaostollemme uuden puheenjohtajan, kun Esko luovutti puheenjohtajan nuijan pitkän linjan mahtilaiselle Jenni Valleniukselle. Kiitämme Eskoa näistä vuosista ja Mahdin yleisurheilun eteen tehdystä suuresta työstä! <3 Nyt katse on eteenpäin, toivotaan että kesällä päästäisiin jo kisakentille!


]]>
<![CDATA[Viestikuume nousee]]>Wed, 05 Aug 2020 21:00:00 GMThttp://maarianmahtiyu.fi/blogi/viestikuume-nousee​Tittidii.. jännitys tiivistyy! Mahti starttaa seuracupin viesteihin tänä vuonna neljällä joukkueella! T9 1 ja 2, P9 ja P11 hioivat tänään vaihtoja Jäkärlän ilta-auringon alla, ja upealta näyttää
Joukkueissa juoksevat:
P11
William Söderblom
Eero Laatta
Lauri Heinonen
Lukas Lehtokannel
T9 1
Oona Palenius
Hilda Vuohijoki
Alexandra Söderblom
Minea Lehtokannel
T9 2
Olivia Lavonius
Astrid Wall
Nea Tutti
Nanna Tutti
P9
Elmo Vuohijoki
Pentti Huppunen
Konsta Isosalo
Ari Huhtaniemi
]]>
<![CDATA[PM:t taputeltu!]]>Sat, 25 Jul 2020 21:00:00 GMThttp://maarianmahtiyu.fi/blogi/pmt-taputeltuHelteiset piirinmestaruuskisat taputeltu! Korvanappiin saamamme tiedon mukaan mahtilaiset kiipesivät palkintopallille viikonlopun aikana jopa 13 kertaa! Mitalisijojen lisäksi kotiin kannettiin upeita uusia ennätyksiä, kisakokemusta, reipasta urheilumieltä ja rutkasti motivaatiota seuraaviin kisoihin Niin ja pari telttaa.. #mahtileiri #mahtityypit :-D
Nyt lepuutellaan palkintopallille kiipeilystä voipuneita koipia vähän aikaa. Tarkalleen ottaen yhden päivän verran, sillä tiistaina nähdään jo treeneissä!
]]>
<![CDATA[Keli hellii ja tulosta tehdään! :-)]]>Fri, 24 Jul 2020 21:00:00 GMThttp://maarianmahtiyu.fi/blogi/keli-hellii-ja-tulosta-tehdaan
]]>
<![CDATA[Kisat kutsuu!]]>Thu, 23 Jul 2020 21:00:00 GMThttp://maarianmahtiyu.fi/blogi/kisat-kutsuuMaarian Mahdin herkkunurkkauksesta iltaa! Viikonloppuna edessä on kauden kovin puristus, eli PM-huipentuma Paavo Nurmen stadionilla. Kisavalmistelut ovat siis kuumimmillaan, ja suorituksia tukemaan tarvitaankin kunnon eväät. Kuvassa valmistuu pastasalaattia
Hyvin ollaan valmistauduttu myös kentällä! Toisessa kuvassa alkuverskalle kirmaavat Mahdin mainiot (ja runsaslukuiset ja ihanat) Minit. He eivät vielä ota kisoihin osaa, mutta Junnujen ja isojen ryhmästä stadikalle marssii rautainen ryhmä urheilijoita, toimitsijoita ja valmentajia. Tsemppiä kaikille viikonlopun koitokseen!!
PM:n jälkeen olis varmaan kiva kuulla enemmänkin kuulumisia, eikös? Paljon on nimittäin kisattu, ja kaikista skaboista on myös luvassa reportaasit! Ja on meillä muitakin uutisia! Joten stay tuned.. ;-)
]]>